Beste Excellentvaarders!

We hopen van harte dat iedereen de coranaperiode goed is doorgekomen zonder al te veel ellende, ook voor jullie vrienden en familie!

Op zaterdag 1 oktober kunnen we eindelijk weer eens bij elkaar komen. Op de "AGENDA" pagina vindt u alle informatie. We hopen op een grote opkomst!

Pascal
Hans

Nieuwsgierig wat dit voor een club is? Twijfelt u of dit wel iets is voor jullie?

Kom gerust een keer geheel vrijblijvend naar een bijeenkomst en beslis daarna of U lid wilt worden!

U bent welkom  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Welkom op de website van de Excellent Yacht Club

De Excellent Yacht Club is een club van en voor Excellentvaarders!

• We delen onze passie en onze ervaringen en komen ook één tot tweemaal per jaar samen op een informele bijeenkomst.
  • "No-nonsens" en "Vrijheid-Blijheid" staan bij ons hoog in het vaandel!

Neem een kijkje op onze site, we tonen de verschillende Excellent schepen, we vertellen wat we op de volgende activiteit gaan doen en u krijgt een blik binnen de muren van de werf.

Heeft u op- of aanmerkingen, wilt u iets vragen? Laat het ons gerust weten! Uw bericht in het gastenboek of uw mail aan ons via de contactpagina stellen wij zeer op prijs!
Graag ook in de tekst ook uw mailadres opnemen!!!

Excellent 1200

Excellent 1000 Patrol

Excellent 960 OK

Excellent 960 AK

Kop

Dit is een paragraaf. Klik hier om tekst toe te voegen en te wijzigen. Dit is een perfecte plek om een verhaal te schrijven en/of informatie te delen met uw website bezoekers.