zaterdag 16 mei De voorjaarsbijeenkomst

 

Beste Excellent Yacht Clubleden,

In deze trieste en veel impact hebbende Coronatijd is een bijeenkomst binnen deze termijn minder gepast ook niet in te plannen. We wachten op betere tijden!

Veel groeten, volg de maatregelen op en en blijf gezond!

Pascal en Hans

 

5 oktober 2019 De Najaarsbijeenkomst

Beste Excellent Yacht Club leden,

Op 5 oktober organiseerden we een "eenvoudige" najaarsbijeenkomst. Een leuke borrel met een heel gezellig en goed etentje achteraf, in het midden van het land bij De Alphense Burgemeester in Alphen a/d Rijn. 

De grote opkomst gaf al aan dat een groot deel van onze leden ook dit soort bijeenkomsten op prijs stelt. We zullen deze er dan ook in houden! 

Het was in ieder geval super gezellig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Groet

Hans en Pascal

 

 

 

 

 

 

18 mei 2019 De Voorjaarsbijeenkomst

 

Beste Excellent Yacht Club leden,

18 mei was gezien de beperkte opkomst wat minder een succes maar gezellig was het zeker!

We hebben een enorm leuke dag gehad!

Na de koffie met gebak hebben we de glasblazerij bezocht. Telkens weer een bezienswaardigheid. De lunch was ook daar op het gezellige terras waar de zon ons gunstig gestemd was.

Na de lunch hadden we de rondvaart over een stukje van de fraaie Linge. Zo van bovenaf gezien op de rondvaartboot zeker ook de moeite waard.

Het meest bijzondere was misschien nog wel de kaasproeverij. We hebben veel geleerd over het maken en proeven van kazen. Een leuk en interessant verhaal over 100-duizenden liters melk die in Leerdam verwerkt worden.

Tot slot hadden we het diner bij de Beren aan de Linge. Zeker boven, op de eerste verdieping, is het goed toeven daar met een vriendelijke bediening en lekker eten! 


Met varende groet!              Pascal en Hans    
HRGOBES@gmail.com