5 oktober 2019 De Najaarsbijeenkomst

Beste Excellent Yacht Club leden,

22 Leden hebben zich inmiddels aangemeld!

Op 5 oktober gaan we een "eenvoudige" najaarsbijeenkomst organiseren. Een leuke borrel met een heel gezellig en goed etentje achteraf, in het midden van het land..... Alphen a/d Rijn.

Om 17:00 uur zijn we welkom bij:

Brasserie De Alphense Burgemeester
Julianastraat 36
Alphen a/d Rijn
0172-745678

De Burgemeester is prachtig gelegen aan de Oude Rijn. Een ligplaats vindt u in de buurt eventueel. Alphen heeft een gezellig centrum en voor wie er een dagje uit van wil maken is er voor de liefhebbers een Avifauna.

De kosten:

De kosten van het luxe 3 gangen keuzemenu bedraagt €. 37,50. U betaalt slechts €. 12,50. De resterende €. 25. wordt bijgedragen door de EYC!

De drankjes kunnen  tijdens de borrel en diner besteld worden op (boot)naam en achteraf worden betaald.

Graag ontvangen we per mail jullie reactie en hopen uiteraard op jullie komst!!!!!

Met varende groet!              Pascal en Hans     HRGOBES@gmail.com

Naam​​: ……………………………………………………………  naam schip ​: ………………………………………..……

Wij komen​: wel / niet naar Alphen a/d Rijn met een / twee personen

o Wij maken € 12,50 p.p. over op rek: NL76INGB 0701 723521 t.n.v. HRGOBES met vermelding Excellent Yacht Club

18 mei 2019 De Voorjaarsbijeenkomst

Beste Excellent Yacht Club leden,

18 mei was gezien de beperkte opkomst wat minder een succes maar gezellig was het zeker!

We hebben een enorm leuke dag gehad!

Na de koffie met gebak hebben we de glasblazerij bezocht. Telkens weer een bezienswaardigheid. De lunch was ook daar op het gezellige terras waar de zon ons gunstig gestemd was.

Na de lunch hadden we de rondvaart over een stukje van de fraaie Linge. Zo van bovenaf gezien op de rondvaartboot zeker ook de moeite waard.

Het meest bijzondere was misschien nog wel de kaasproeverij. We hebben veel geleerd over het maken en proeven van kazen. Een leuk en interessant verhaal over 100-duizenden liters melk die in Leerdam verwerkt worden.

Tot slot hadden we het diner bij de Beren aan de Linge. Zeker boven, op de eerste verdieping, is het goed toeven daar met een vriendelijke bediening en lekker eten!

Met varende groet!              Pascal en Hans
HRGOBES@gmail.com