5 oktober 2019 De Najaarsbijeenkomst

Beste Excellent Yacht Club leden,

Op 5 oktober willen we een "eenvoudige" najaarsbijeenkomst organiseren. Een leuke borrel met een gezellig etentje achteraf in het midden van het land..... de eerste contacten zijn gelegd in Alphen a/d Rijn. Voor de liefhebbers is er een Avifauna.....

Informatie volgt!!!!!!!!!

Groet

Pascal en Hans

18 mei 2019 De Voorjaarsbijeenkomst

Beste Excellent Yacht Club leden,

18 mei was gezien de beperkte opkomst wat minder een succes maar gezellig was het zeker!

We hebben een enorm leuke dag gehad!

Na de koffie met gebak hebben we de glasblazerij bezocht. Telkens weer een bezienswaardigheid. De lunch was ook daar op het gezellige terras waar de zon ons gunstig gestemd was.

Na de lunch hadden we de rondvaart over een stukje van de fraaie Linge. Zo van bovenaf gezien op de rondvaartboot zeker ook de moeite waard.

Het meest bijzondere was misschien nog wel de kaasproeverij. We hebben veel geleerd over het maken en proeven van kazen. Een leuk en interessant verhaal over 100-duizenden liters melk die in Leerdam verwerkt worden.

Tot slot hadden we het diner bij de Beren aan de Linge. Zeker boven, op de eerste verdieping, is het goed toeven daar met een vriendelijke bediening en lekker eten!

Met varende groet!              Pascal en Hans
HRGOBES@gmail.com