De Excellent 1200 gaat weer gebouwd worden!

Goed nieuws!!!
 
Aanvang 2020 heeft Jachtmakelaardij de Maas in Alem de mallen overgenomen van Ocean Jachten. Als jachtmakelaar is Ricardo Bosma sinds 2005 actief in de watersport.
 
Als Excellentvaarders zijn we hier uiteraad gelukkig mee!
- De Maas heeft regelmatig Excellents in de aan-/verkoop portefeuille.
- Ze hebben van oudsher contacten met Peter Paay.
- Ze hebben ervaring met onderhoud aan Excellents.
- Ze willen graag weer gaan bouwen!
 
 
De komende tijd moet een en ander vorm gaan krijgen. Het zijn uiteraard hele stappen en veel contacten moeten nog gelegd en afspraken gemaakt worden. Ook wij als Excellent Yacht Club hebben een eerste gesprek gehad.
 
VisieJachtmakelaardij de Maas
 
"De Maas heeft de markt zien veranderen van "the sky is the limit" naar een zeer prijsbewuste consument", volgens Ricardo Bosma van De Maas.  "Vooral de laatste 'bankencrisis' heeft het botenlandschap veranderd waardoor de laatste jaren geen kleinere nieuwe motorjachten meer aangeboden worden. Hiermee verouderd het aanbod niet alleen (met de nodige onderhoudsvereisten) maar doordat de Jachtmakelaars gemiddeld 40% exporteren naar het buitenland, krimpt de markt ook. Terwijl de Nederlandse consument best wel een boot wil, maar goed geprijsd en in goede staat van onderhoud."
 
Excellent Yachts anno 2020
 
Ricardo vervolgt: "Door de bouw van de Excellents jachten anders aan te vliegen gaan wij opnieuw de markt op. Met een klein re-design zullen we de boten een meer 2020 look geven. Maar vooral door de bouw anders in te richten en een echte productielijn op te zetten gaan we kosten besparen en willen we een kwalitatief goed product aanbieden voor een prijsbewuste consument. Ondersteund door het digitale tijdperk willen we de processen versnellen en vergemakkelijken, waarmee we de prijs en de bouwtijd kunnen inkorten. Ons streven is eind 2020 met een nieuw model, onder de bekende naam Excellent Yachts - maar met een nieuw bedrijf - uit voorraad leverbaar, de markt te bestormen.

"Houd goed de website https://www.excellentyachts.nl/ in de gaten, zodra de eerste tekeningen klaar zijn, zullen we die hier aanbieden. De nieuwe boten zullen via Jachtmakelaardij de Maas verkocht worden."
 
Verkoop via:
Jachtmakelaardij de Maas | Jan Klingenweg 3 |5335 JK Alem
+31 (0)418-663216 | www.jachtmakelaardij-demaas.nl | ricardo@bosmayachts.nl
Excellent Yachts bv | KvK 77102290